Tackle blogja

Na, ez még kidolgozás alatt. Türelem.

Ti mondtátok

Teköl blog 2.0

2010.09.10. 16:41 Tackle

Szintet lépett a blog! - ehe ehe

Pár dolog változott. A blog neve "Tackle szerint"-ről átalakult "Tackle blogja" kiírásra, alatta megjelent egy rövid leírás, és itten jobbra is átírtam a blog leírását.

Egyetemi élet hétfőn, Szeptember 13án kezdődik. Az órarendemet elnézve elég elvetemült napjaim lesznek, de ezt már akkor is tudtam, amikor ide jelentkeztem, úgyhogy állok a kihívás elébe. Ha kiváncsiak vagytok órarendemre, akkor közzéteszem majd azt is, de addig nem. Nem is beszélve arról, hogy szept 17ig változtathatom.

Hát ennyi. Egy ismerősöm biztos van ott, akivel talán még óráim is lesznek, illetve két órára át kell majd vándorolnom a TTK épületébe is.

Az informatikai kar amúgy a Lágymányosi híd budai hídfőjétől kicsit északra van, egy hatalmas vörös kockára emlékeztet, amit téglából és üvegekből építettek. Itt leszek 3 évig körülbelül 90%-ban, a maradék 10-et pedig a tőle északra fekvő TermészetTudományi Kar épületében fogom tölteni.

Kívülről is, belülről is kultúrált hely mindkettő, arról nem is beszélve, hogy van látnivaló bőven, az eltévedések gyakoriságáról meg nem szólnék inkább semmit.. A TTKban van az úgynevezett Gömbaula, ami egy tér, felette egy üveggömb féleséggel. Az érdekessége, hogyha a közepén állva dobbantunk egyet, azt mintha felerősítené visszhangzik. Magyarán aki ott áll, és suttog valamit, azt én 10 méterrel arrébb is hallom. Akkor már nem, ha ő arrébblép fél métert. Elképesztő.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tackle.blog.hu/api/trackback/id/tr582286655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása