Tackle blogja

Na, ez még kidolgozás alatt. Türelem.

Ti mondtátok

e3: EA

2010.06.15. 14:08 Tackle

Az Electronic Arts a Microsoft után mondhatni felfrissülés volt. Persze, nem tudnak felmutatni semmit ami Kinect kaliberű lenne, de még az Xbox 360 Slim-mel se nagyon tudnak versenyezni, de annak akit ez a kettő (részben) hidegen hagy, az EA jobbat produkált, mint a Microsoft.

Kezdeném rögtön azzal, hogy az EA tudta, hogy kit kell a közönség elé állítani. Amíg a Microsoftnál az emberek nagy része kitömött bábúnak hatott, ráadásul nemi vonzódásukat is könnyen megkérdőjeleztük a többiekkel, az EA-nél normális emberek voltak a pódiumon, olyanok, akik igazából odavalók.

A bemutató a Criterion Games által átvett NFS franchise Hot Pursuit felélesztésével kezdődött, egy Burnout érzésű rendőrös-menekvős-onlájnos kavalkád volt. A videó az elején gyönyörű volt, aztán két tag versenyzett egymás ellen - az egyik rabló, a másik pandúr. Habár meggyőző volt a felhozatal, a srácok mégis úgy vezettek mintha az autók motorját féltéglákból rakták volna össze.

Ezután Dead Space 2 bemutató. Egész jó volt, tetszetős volt a látvány, bár eléggé hasonlított az első részre is. Ami nem fér a fejembe, hogy egy bányász / szerelő miért menne el a szörnyikéink szülőhelyére, hogy ott oszthassa az észt. Biztos van valami értelme, de én nem nagyon látom.

A Medal of Honor érkezett, ami rögtön elnyerte a Medal of Modern Warfare címet tőlünk. Elrugaszkodva a második világháborútól becsöppenünk Afganisztánba a jelen korba. A játékot a Dice-szal karöltve készítik, akik legendásak a multiplayer megoldásaikért. A bemutatón leeresztett 24 playstation 3-hoz 24 ember odaült, és egymagukban elkezdték osztani a népet. Jól nézett ki.

Itt jegyezném meg, hogy eddig Playstation 3 túlsúly volt, sőt, még szóltak is hogy figyeljünk a Sony konferenciára másnap. Vajon mi készül?

Érkezik Battlefield Bad Company 2: Vietnam, és bejelentették a Sims 3-mat konzolra. Ez utóbbi érdekes elgondolás, de nem hiábavaló. Vajon többjátékos mód lesz? Hiányzott amúgy Will Wright, mert nem ő konferálta elő az újdonságot. Sőt, igazából konferálva sem volt, csupán elhintették hogy ez lesz. Fekete pont az előadásmódért.

Az EA Sports divízió is megjelent és teljes pompában bemutatta a közelgő MMA-t és két szolgáltatásukat, a Gun Clubbot és a Broadcast Live-ot. Az első egy prémium előfizetés (mondhatni), a másik meg sportcucc. Ennyi.

Volt még egy teljesen újjáépített Madden is, majd az EA Sports távozott.

A fénypont talán a Crysis 2, a Bulletstorm és az Old Republic MMO volt. Videók alant:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tackle.blog.hu/api/trackback/id/tr142083216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása