Tackle blogja

Na, ez még kidolgozás alatt. Türelem.

Ti mondtátok

Tanulni.

2013.01.02. 20:42 Tackle

Ugyan hadd kezdjem már Lenin apánkkal:

Államapparátusunk megújítása érdekében a következő feladatot kell mindenáron magunk elé tűznünk: először - tanulni, másodszor - tanulni, és harmadszor - tanulni, és aztán ügyelni arra, hogy tudásunk ne maradjon holt betű, vagy divatos fázis (ami nálunk minek is tagadnánk, bizony igen gyakran megesik) hogy a tudás valóban a vérünkbe menjen át, hogy teljes mértékben és igazán mindennapi életünk alkotórészévé váljon.

Érdekes, hogy egy szovjet vezér szavait olvashatjuk (aki a fentiek írásánál már beteg volt), egészen tanulságos. Nem ehhez hasonló gondolatmenetekhez vagyunk szokva a hasonló pozíciót betöltő kollégáktól. Ilyen indíttatások miatt vágtam magam hozzá a tanulásnak, mert érzem szükségességét. Ha nem is az államapparátusunk megújítása érdekében bújom a sorokat, akkor is szívességet teszek mind magamnak, mind másoknak.

Ezért is blogolok. Ösztönzöm magam. Ha legalább egy ember olvassa, számonkérheti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://tackle.blog.hu/api/trackback/id/tr554992917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.