Tackle blogja

Na, ez még kidolgozás alatt. Türelem.

Ti mondtátok

Kicsit lelassultam

2010.10.15. 10:03 Tackle

Egyetem van, egyetemi élet, vagyis tegnap meg ma pont volt egy-egy zéhám. A tegnapi egész jól sikerült, nem volt túlságosan nehéz, a maival azonban meggyűlt a bajom, ahogy az egész egyetemnek megszokott (Diszkrét Matematika)

A blogra mostanság keveset írok, mert nincs túl sok időm, ami van azt is kikapcsolódással töltöm. Gondolkodom, hogy egy másik oldalon folytassam-e a blogolást (a sajátomon), mert a bloghu nonszensz módon szarakodik a megosztó gombokkal. Valamit nagyon elcsesztek a programozóik, az biztos.

Van pár ötletem amit szivesen leírnék, és meg is fog történni, majd miután döntöttem a migrálásról. Játéktesztelés címén jelenleg egy ACBBéta van a tarsolyomban, illetve még pár egyéb miniatűr cím amiből nem is biztos hogy lesz bármi is..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tackle.blog.hu/api/trackback/id/tr482373419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása