Tackle blogja

Na, ez még kidolgozás alatt. Türelem.

Ti mondtátok

Gondolataim a move-ról

2010.10.04. 20:58 Tackle

Lezajlott az OW buli, jó volt erőst, mindenkivel jó volt ismét találkozni. Jófejek vagytok na, gyertek legközelebb is.

Ezzel szorosan összefügg a Move kipróbálása. Két dolgot mondanék rá, rögtön három lesz belőle; Egyrészt (szinte) rémisztően prontos (precíz + pontos), másrészt pedig annyira semmi értelme (még), hogy az már fáj. Jelen fázisában annak tudnám elképzelni, akinek van 2+ gyereke, akiknek úgyis közeleg a karácsony, és valamivel le kell foglalni őket hogy ne ordítozzanak a fülünkbe egész nap miután hullafáradtan érünk haza a melóból.

Megvesszük, boldogság van. Azért csak nekik, mert jelenleg olyan játékok vannak csak rá, amik 1) rétegjátékok (Tiger Woods féle golf), 2) kisgyerekeknek szóló játékok (fess a képernyőre, kapd el a pillangót, simogasd a motkányt) vagy 3) partijátékok (minden más).

Jó dolog íjászni, de egyedül unalmas. Jó dolog gladiátorkodni, egyedül unalmas. Pinpong jó, egyedül nem. frizbizés jó, egyedül szar. Ergo ha már csapatban kell nyomnunk, akkor rögtön két move (mondjuk 20k), optimális esetben 4, bizonyos játékoknál pedig 1-1 navigátor is dukál, szóval a konzolhoz veszünk a konzol árának háromnegyedéért partikellékeket, hogy kéthavonta egyszer mindenki jól érezze magát uszkve 4-6 órára. Hoppá, kell hozzá kamera is (ld kép).

Természetesen megjelent a heavy rain is, de a move egyik sajátossága, hogy minél sötétebb van, annál világosabbnak érezzük a (mi esetünkben) rózsaszínen világító gombócot. Ez nem zavar, de ha egy sötét hangulatú játékhoz (mint a Heavy Rain, vagy RE5) egy rózsaszín fagyival hadonászunk, kicsit elvesz az élvezetből, főleg hogy a szemünket enyhén fogja zavarni a teljes sötétségben a golóbics. Ha már lámpa ég, akkor meg vagyunk mentve valamennyire...

Mindezt letudva a move jelenleg nagyon nem éri meg, bár csábító ajánlat. Ahogy Zoly is írta, nem kéne neki, mert nincs olyan játék amiért megvenné. Egy ideig pedig nem is fog jönni.

Szólj hozzá!

Címkék: konzol játék szórakozás 3 playstation eye navigator move

A bejegyzés trackback címe:

https://tackle.blog.hu/api/trackback/id/tr622345066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása