Tackle blogja

Na, ez még kidolgozás alatt. Türelem.

Ti mondtátok

Meghalt a laptopom töltője

2010.08.06. 08:44 Tackle

Meghalt a MacBook töltője.. az adaptertől a Mac felé haladó kábel az elejénél felszakadt, és elvált a két kábel - kipurcant. A macben még bő egy órányi nafta van, úgy, hogy dolgoznom kéne vele. Ebből egy új adapter lesz úgy tűnik.

Felnyitottuk a töltőt és a kábelt is (a biztonsági előírásokra figyelve, természetesen), és kiderült: a nagy kábelben egy szigetelés alatt egy másik kábel van aminek a szigetelésében van az áramot kézbesítő minikábel, ami elszakadt. A sok megviselt használat két és fél év alatt elérte a hatását.

Egy új töltőkábel / adapter, most kapaszkodjatok meg, 26,000 Ft!

B+ Apple! Főleg, hogy egy olyan rész halt meg, amit a kezdetektől fogva tekergetni kell, mert van egy ilyen tárolási funkciója, hogy feltekered önmagára.

4 komment

Címkék: apple b

A bejegyzés trackback címe:

https://tackle.blog.hu/api/trackback/id/tr942202809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vark 2010.08.06. 11:57:16

Bátyámnak, és az én laptopomnak is most halt meg a töltőkábele. Mindkettőnké egy tízesbe fáj. Házilag megbarkácsoltam az enyémet, egy kis igazítgatás után megy, de nem hiszem, hogy sokáig fogja bírni :s

FeriAHegyr0l 2010.08.06. 12:11:08

Nekem 2(!) töltő is meghalt, mert elszakadt egy apró kábel a szigetelés alatt, egyiket sikerült megoldanom egy szigetelő szalaggal összeragasztva vmi furcsa pózba, másikkal is ez lesz.

Tackle · http://tackle.blog.hu 2010.08.06. 12:21:21

Ez szívás srácok.. mármint persze, romoljon el egy töltő, de ne kérjenek már érte egy fél házat!

Feltettem egy képet, hogy most, felhasítás után hogy néz ki. Az a kilógó kis kábel a nagyban volt, szóval képzeljétek el hogy hol szakadhatott el, és milyen egyszerű lenne összeforrasztani...

Vark 2010.08.07. 15:36:02

"Ami el tud romlani, az el is romlik"
süti beállítások módosítása