Tackle blogja

Na, ez még kidolgozás alatt. Türelem.

Ti mondtátok

Forradalmian másolunk

2010.06.24. 08:52 Tackle

Magyarországon pár hónapja elindult pár honlap, amik magukat valami olyasminek (próbálják) beállítani, mint forradalmi, teljesen nagy újdonság, hacacáré meg minden ami velejár.

Ezt nem is tagadom, mert a magyar oldalak között tényleg újdonságot jelentettek ezek az oldalak, és az emberek új dolgokat kezdtek megismerni.. Aki nem jött volna még rá, olyan oldalakról beszélek, mint a puruttya meg a napiszar.

Hogy értelmet is nyerjen a bejegyzésem címe, azt kell megérteni, hogy az ezeken az oldalakon megjelenő újdonságokat én átlagosan 1-2 hónappal a magyar megjelenés előtt olvasom különböző angol oldalakon. Szinte az összes megjelenő tartalomra tudok mutatni egy olyan angol oldalt, ami csak azzal foglalkozik, hogy az ilyeneket gyűjtse.

És azok az oldalak ott sem számítanak már sem forradalminak, sem újdonságnak. Én ott olvasom őket, majd pár hónappal később ha éppen belinkel egy ismerősöm valami übervicceset, én csak nézem a videót és próbálom a röhögésmentességemet azzal magyarázni, hogy már láttam pár hónapja.. És akkor én vagyok a durva, hogy mindig megtalálom ezeket a videókat.

Amit még érdemes megjegyezni, hogy a most induló és erőre kapó külföldi (angol) oldalak pár hónap múlva megjelennek szinte 1-1-ben magyarítva itthon is "forradalmi újdonságot" nyújtva a magyar népnek.

Nézzetek szét ezen az oldalon.. Ha valami olyat láttok, ami talán ismerősnek tűnhet magyar oldalakról..

Nem mondom, örülök hogy ezek a videók eljutottak ide is, csupán szeretnék rávilágítani a valós körülményekre.

Tackle out

Szólj hozzá!

Címkék: újdonság másolás network puruttya napiszar forradalmi cheezburger

A bejegyzés trackback címe:

https://tackle.blog.hu/api/trackback/id/tr32105693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása